Harbor51 Webshop

Start je eigen webshop vandaag en maak van je voorraad een online succes.
Ook als je geen ervaring hebt en niet weet wat er allemaal bij komt kijken, kun je eenvoudig een eigen webshop beginnen.

 Geen programmeerkennis nodig  Gratis support  Makkelijk verkopen

Jouw Online Thuishaven

Een eigen webshop beginnen is voor velen een droom. Tijd om ‘m waar te maken! Online winkelen groeit nog steeds hard in Nederland dus genoeg kansen om hiervan te profiteren. Hierbij is de uitstraling van je webshop bepalend voor hoe klanten hun bezoek ervaren. Zorg er dus voor dat je winkel er professioneel uitziet en dat je bezoekers snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn!

Vul Website Met Jouw Producten

Zodra wij de lay-out voor je gereed hebben gemaakt, vul je je shop met jouw producten. Hierbij kan je een volledig productomschrijving met duidelijk productfoto’s plaatsen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het product aan bepaalde productgroepen te koppelen zodat jij deze makkelijk kunt terug vinden. Dit kan eenvoudig en snel met Harbor51!

Wij Helpen Je Naar Succes

Waar moet je beginnen? Wij van Harbor51 zorgen voor een professionele uitstraling en dat je bezoekers snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Hierbij kunnen we jouw huisstijl doorvoeren voor herkenbaarheid. Als je aan de slag bent met je shop helpen onze support medewerkers je met al je vragen.

Merk-Model-Bouwjaar Zoekfunctie

De webshop van Harbor51 zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk producten kunnen zoeken met de Merk-Model-Bouwjaar zoekfunctie. Zodat de bezoeker kan filteren op producten die specifiek op zijn/haar voertuig passen.

Maak een keuze

Kosten per maand

Bij een maandbedrag van €25,- bestaat je betaling uit standaardkosten voor updates en ontwikkelingen.


Ontwerp op maat

*Prijzen zijn ex. btw

Jouw selectie

Satshop basic 25,- *

Bij een maandbedrag van €25,- bestaat je betaling uit standaardkosten voor updates en ontwikkelingen.


Totaal per maand 25,-
Eenmalige kosten 3500,-
Contract 1 jarig contract

Neem contact op

Eén platform met alle benodigde E-Commerce features

Orderverzameling

Je kunt online inloggen op orderbeheersysteem en daarmee zien wie er besteld en betaald heeft. Op eenvoudige wijze verwerkt u een order en heb je controle op jouw e-commerce verkopen.

Merk-Model-Bouwjaar

Koppel je producten eenvoudig aan een of meerdere merk-model-bouwjaar zodat bezoekers van je website deze makkelijk terug kunnen vinden. Registreer op welke voertuigen je product allemaal past en vergroot de verkoopkansen.

Online marketing koppeling

Zonder bezoekers geen bestellingen. Je kunt gebruik maken van diverse advertentiemogelijkheden, zoals eBay, Google en Marktplaats. Wij kunnen je met onze jarenlange ervaring verder op weg helpen.

Kortingsmodellen

Deze webshop voorziet een kortingsmodel, waarbij je per klantgroep en/of productgroep korting kunt geven. Op deze manier kan je ook de zakelijke en vaste klanten orders online laten plaatsen. Een koppeling met je boekhouding of ERP behoort ook tot de mogelijkheden.

ALLES wat je nodig hebt op één plek!

Ja, Harbor51 geeft je ALLES wat je nodig hebt om producten online te beheren, presenteren en verkopen.

Start gratis demo
  • Online betalen met IDeal, PayPal of Mastercard!
  • Eén platform om al je producten te verkopen!
  • Koppel je website aan Marktplaats, Google en Facebook!
  • Bestellingen online beheren!
  • Alles overzichtelijk in één simpel dashboard!